Skip to main content

Personeelsdiensten

Heeft u een uitdaging op uw afdeling? Langdurig ziekteverzuim? Of gewoon een kortdurende of langdurig formatie probleem? Is er inhoudelijk op team of cliëntniveau verbetering nodig? Bent u klaar met de invallers die de kantjes ervan af lopen? We kennen het. We hebben er ook gestaan en we hebben het zelf meegemaakt. Daarom bieden wij nu de oplossing. We werken met een breed netwerk van zorgprofessionals welke we met zorg geselecteerd hebben. 

Onze zorgprofessionals leveren maatwerk in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en de GGZ. Hun ervaring en expertise maakt dat ze direct inzetbaar zijn. Daarbij denken we graag mee over bijvoorbeeld hun dienstrooster, wat maakt dat ze flexibel kunnen meedraaien in uw roostering. Zo verlagen we de druk op uw collega’s, zorgen we voor meer stabiliteit, met als doel ziekteverzuim terug te dringen.

SGLVB als specialisme 
We hebben ruim 25 jaar ervaring in het werken met (zeer) complexe doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan doelgroepen met een intensieve zorgbehoefte en moeilijk verstaanbaar gedrag in combinatie met een (lichte) verstandelijke beperking. Hierdoor hebben we de expertise in huis om de juiste zorgprofessionals te selecteren voor uw zorgvraag. We gaan (individueel) met cliënten aan de slag en zorgen daarbij altijd voor de juiste match.

Inhoudelijke ondersteuning
U kunt hierbij denken aan het helpen met individuele cliëntplannen en de daarbij behorende doelstellingen. We ondersteunen vervolgens in het doelgericht werken in de praktijk en geven hierbij advies zodat deze ook tot zijn recht komt bij de toepassing ervan.

Heeft u ook een uitdaging?

Met onze professionele service bieden we zorg op maat.